Hazai, minőségi, kézműves, bio édesburgonya a termelőtől

„A Jóisten jókedvében teremtette ezt a földet”

Miért vásároljanak éppen tőlünk?

basil leaf

Hazai

Minőségi

Kézműves

Bio

Magyar munkahelyeket támogatva

Két Hungarikum egy helyen!

Szerezze be biotermékeinket, kényelmesen otthonról, a zöldségesekben árult hagyományos termékek árszintjén ingyenes kiszállítással.*

Saját, speciális, innovatív tárolástechnikánknak köszönhetően egész évben ki tudjuk szolgálni vevőinket.

Két Hungarikum egy helyen!

Szerezze be biotermékeinket, kényelmesen otthonról, a zöldségesekben árult hagyományos termékek árszintjén ingyenes kiszállítással.*

Saját, speciális, innovatív tárolástechnikánknak köszönhetően egész évben ki tudjuk szolgálni vevőinket.

Fooldal kozepe szallitas

Bio édesburgonya

sárga húsú, lila húsú, fehér húsú, bébi

Bio torma

Hajdúsági torma, Bio Hajdúsági torma

Méz

Repceméz, Akácméz, Virágméz

Bioként mindezt úgy, hogy a nagyáruházakban, piacokon megvásárolható hagyományos termékek árszintjén ingyenes házhozszállítással.*

*Részletes feltételek a GYIK Fizetés menüpontban megtalálhatóak

Célunk, hogy olyan hazai, kézműves, egészséges, bio termékeket, Hungarikumokat állítsunk elő, amely mind a

Bioként mindezt úgy, hogy a nagyáruházakban, piacokon megvásárolható hagyományos termékek árszintjén ingyenes házhozszállítással.*

*Részletes feltételek a GYIK Fizetés menüpontban megtalálhatóak

basil leaf

Eddig csak sárga, fehér vagy lila húsú édesburgonyáról hallott?

Ismerje meg a színek mögött rejlő különböző fajtáinkat. Édesebbet vagy kevésbé édeset szeretne? Rózsaszínes vagy mély lila színűt? Hagyományos burgonya ízéhez hasonlót vagy sokkal intenzívebbet? Válogasson kedvére!

Ha csak a pénztárcánkat néznénk, 3-4 fajtára korlátoznánk termelésünket, mint a piac jelentős része. Más édesburgonyatermelők nagy részben kiválasztják a nekik szimpatikus néhány fajtát (például hozam, tárolási tulajdonságok alapján, ami nem mindig esik egybe a fogyasztó igényeivel). „Tessék itt egy sárga húsú, higgyétek el hogy jó…” Mi teljesen más megközelítést hozunk az édesburgonya piacára! Mindenkinek más-más az ízlése, itt alkalmuk van kipróbálni, ízlelgetni a különböző típusokat. Megpróbáltuk összefoglalni a legfontosabb tulajdonságaikat néhány mondatban, hogy mit is lehet az adott fajtától várni. Bár mindenki a saját ízlése, receptjei alapján fogja elkészíteni az édesburgonyáját. Tanácsot tudunk adni, de Önök dönthetnek, hogy mit szeretnének nem a termelő.

Elég nagy megpróbáltatás elé állít minket ennyi fajtát termelni, tárolni és főként szállításra csomagolni. Lehet, hogy egy laikusnak minden édesburgonya egyforma, de sajnos ez nem így van. Más körülményeket preferálnak a különböző fajták: lazább vagy kötött talaj, több vagy kevesebb nedvesség, korábbi vagy későbbi betakarítás, rövidebb vagy hosszabb tárolhatóság, kisebb vagy magasabb páratartalom vagy hőmérséklet. Legjobb példa: ugyanabban a tárolóban az egyik fajta már picit fonnyad és veszít a súlyából, míg a másik 5-10 cm-es csírát hajt ugyanolyan feltételek mellett. Sőt, folyamatosan tesztelünk új fajtákat, így a következő években növelni kívánjuk ezek számát. Szeretnénk megköszönni elsősorban Patrick FitzGerald-nak, a Nativaland vállalatnak (Váraljai Lászlónak a magyarországi forgalmazójuknak) a kiváló minőségű szaporítóanyagokat és a többéves közös munkát.

iStock 849920794

Eddig csak sárga, fehér vagy lila húsú édesburgonyáról hallott?

Ismerje meg a színek mögött rejlő különböző fajtáinkat. Édesebbet vagy kevésbé édeset szeretne? Rózsaszínes vagy mély lila színűt? Hagyományos burgonya ízéhez hasonlót vagy sokkal intenzívebbet? Válogasson kedvére!

Ha csak a pénztárcánkat néznénk, 3-4 fajtára korlátoznánk termelésünket, mint a piac jelentős része. Más édesburgonyatermelők nagy részben kiválasztják a nekik szimpatikus néhány fajtát (például hozam, tárolási tulajdonságok alapján, ami nem mindig esik egybe a fogyasztó igényeivel). „Tessék itt egy sárga húsú, higgyétek el hogy jó…” Mi teljesen más megközelítést hozunk az édesburgonya piacára! Mindenkinek más-más az ízlése, itt alkalmuk van kipróbálni, ízlelgetni a különböző típusokat. Megpróbáltuk összefoglalni a legfontosabb tulajdonságaikat néhány mondatban, hogy mit is lehet az adott fajtától várni. Bár mindenki a saját ízlése, receptjei alapján fogja elkészíteni az édesburgonyáját. Tanácsot tudunk adni, de Önök dönthetnek, hogy mit szeretnének nem a termelő.

Elég nagy megpróbáltatás elé állít minket ennyi fajtát termelni, tárolni és főként szállításra csomagolni. Lehet, hogy egy laikusnak minden édesburgonya egyforma, de sajnos ez nem így van. Más körülményeket preferálnak a különböző fajták: lazább vagy kötött talaj, több vagy kevesebb nedvesség, korábbi vagy későbbi betakarítás, rövidebb vagy hosszabb tárolhatóság, kisebb vagy magasabb páratartalom vagy hőmérséklet. Legjobb példa: ugyanabban a tárolóban az egyik fajta már picit fonnyad és veszít a súlyából, míg a másik 5-10 cm-es csírát hajt ugyanolyan feltételek mellett. Sőt, folyamatosan tesztelünk új fajtákat, így a következő években növelni kívánjuk ezek számát. Szeretnénk megköszönni elsősorban Patrick FitzGerald-nak, a Nativaland vállalatnak (Váraljai Lászlónak a magyarországi forgalmazójuknak) a kiváló minőségű szaporítóanyagokat és a többéves közös munkát.

Termékeink: